Kort om Lena Hisved

Jag är uppvuxen på ett jordbruk i södra Hälsingland, född 1975 och har läst till designingenjör. Jag driver 2 företag, Bevinga ledarskap och utveckling AB samt Forrest in Sweden och ägnade ca 2 år av min fritid att bygga ett hus mitt i skogen som jag idag hyr ut. Se gärna www.forrest.life.
Jag har bott på en massa platser, både i Sverige och utomlands. Hittills har några av mina yrkesroller varit arbetsmarknadschef, kvalitets- och miljöingenjör, innovationsrådgivare, säljare, näringslivsutvecklare, turismansvarig, projektledare och julgranssläpare. Jag har alltid gett mig på det jag velat göra. Jag har tävlat i enduro, spelat i ett par rockband, spelat ishockey, flyttat som backpacker till Skottland, har militärt förarbevis på tung lastbil, haft patent på ett pimpelspö, byggt ett hus i skogen och har två fantastiska barn.
Mina jobb har alltid handlat om att leda människor och utveckling på olika sätt. Jag har lett människor och grupper både med titeln chef och utan en chefstitel. Att leda som chef upplever jag som enklare. Man får då per automatik ett mandat att bestämma rent formellt, det är dock inte det formella som är avgörande om man lyckas med sitt ledarskap. Det är förmågan att engagera, involvera, lyssna på och strukturerat styra den grupp eller den person du jobbar med. 

Jag fångar de möjligheter som dyker upp och strävar efter att bara omge mig av vänliga och omtänksamma, kloka, ärliga personer. Jag är noga med vilka jag umgås med, är noga med vilka tankar jag låter få utrymme i mitt huvud, vill alltid lära mig och utvecklas, är noga med vad jag äter, hur jag sover och tränar. Ledig tid går till mina närmaste, skogen och böcker om personlig utveckling och ledarskap.Varmt välkommen att höra av dig!

/ Lena

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.