Konferens, möten, kurser och boende mitt i skogen

Jag har byggt ett hus mitt i hälsingeskogen för avkoppling och gemenskap som även passar utmärkt som mötesplats för grupper upp till 12 personer. Klicka här för att läsa mer om ForRest. Ni kan välja att vara där helt på egen hand och ni kan givetvis komplettera er vistelse med inspirationsföreläsning, beteendeanalys, skapa i keramik eller coaching. Jag hjälper gärna till att skräddarsy upplägget på er bokning. I Forrest finns bl a ett utekök och två grillplatser för matlagning och er egen vandringsled.

Lokalhyra för grupper upp till 12 personer:

Dag/halvdag 5 600:- exkl moms
Heldag + kväll 6 200:- exkl moms

Ni har tillgång till hela huset med utekök samt komplett kök för matlagning och porslin.  Ni grovstädar, dvs plockar bort/sorterar sopor, plockar ihop disk och annat ni använt. Städning och diskning ingår.

Önskas förtäring i samband med bokningen, kontakta mig så lämnar jag gärna förslag på lämpliga leverantörer/catering.

Vid behov av boende för större grupper kontakta gärna Alfta Gästgiveri, tfn 0271-120 10.

Huset är lämplig för grupper på upp till 12-14 personer, tyvärr finns idag endast 4 bäddar. Om vädret tillåter att ni är utomhus på altanen ryms 20-30 personer.

I stället för ett perfekt fungerande WiFi erbjuder Forrest er en kreativ, lugn miljö mitt i skogen där du under mötets gång helt plötsligt kan se älg eller skogsfågel och om du har riktigt tur varg eller björn. Du och din grupp kan helt ostört kan fokusera på uppgiften ni är där med. Få platser är så rogivande och kreativ som skogen.

En 42 ” tv med HDMI kabel ger dig möjligheten att visa innehåll från datorn för hela gruppen och i uttagen har ni 220 v.

Om du har frågor på upplägg eller annat kontakta mig på 070-354 47 47 alt lena@bevinga.se

Du kan boka boende direkt via AirBnb: ForRest

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.