Lena Hisved
Lena Hisved

Jag vill bidra till mer balans i livet och ett tydligare fokus på jobbet samt i livet i stort genom föreläsningar, beteendeanalyser & affärscoaching. Bevinga tydliggör ansvar, riktning, mål och aktiviteter för organisationer, ledare och medarbetare. Värderingar, ledarskap och stärkt självkänsla är centrala. Jag jobbar med det positiva, framtiden, mina kunders styrkor och värderingar för att hitta rätt mål, aktiviteter och prioriteringar. 
Mitt intresse för ledarskap, organisation och coaching grundar sig i en genuin önskan att vilja alla väl, att vi alla har ansvaret för att ta oss dit vi vill och en vilja att bidra till en lyckligare människa som vet vad hon vill. Det leder också på sikt till mer lönsamma, effektiva och harmoniska företag. Min roll är att lyssna, förstå, inspirera, motivera och ge kraft.

Min övertygelse är att meningen med livet känns tydligast när vi gör det vi innerst inne längtar efter, att vi lever efter våra värderingar och jobbar med det som verkligen betyder något. Självkänslan är något av det absolut viktigaste i våra liv, när den är god kommer också känslan av att jag är värd att göra det jag innerst inne brinner för och känslan att alla andra är värda att göra det de brinner för utan att jag känner avund eller missunnsamhet.

Jag är diplomerad affärscoach då jag också är övertygad om att vi alla presterar som bäst och känner mest mening på jobbet när mina styrkor och drivkrafter ligger i linje med den roll jag har, vilket är en av de första sakerna vi kommer att undersöka tillsammans. Jag är också certifierad för att genomföra DISC-analyser, ett perfekt verktyg för att undersöka ovanstående. Mitt arbete kan innebära att bl a titta på din roll i relation till företagets mål och vision. Problemet idag är ofta att man inte vet vad man vill, att vi springer i ett slags ekorrhjul där vi inte hinner stanna upp och reflektera om vi verkligen ägnar oss åt det som är viktigt men inte bråttom eller om vi bara ägnar oss åt det som är bråttom?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.